Verspil geen geld, maar volg ons online winkeladvies



Als u echter niet over de vereiste kennis beschikt, kunt u van uw geld worden opgelicht. Blijf het materiaal lezen dat u een ervaren online shopper wordt.


Lees de algemene voorwaarden en het privacybeleid van elke online handelaar die u wilt betuttelen. Dit bevat de informatie over hoe het bedrijf verzamelt, hoe ze het beschermen en waarmee u akkoord gaat als u iets bij hen koopt. Als u ergens niet zeker van bent, moet u contact met hen opnemen voordat u iets koopt. Koop niet bij hen als u het er niet mee eens bent.


Stel uw informatie niet op het spel voor sites die u niet kent en vertrouwt. Verisign en / of Cybertrust verifiëren en authenticeren winkeliers, dus u moet opletten om legitieme winkeliers te identificeren.


Winkel alleen online via een beveiligde internetverbinding. Hackers zoeken vaak naar onbeveiligde draadloze verbindingen om de informatie van anderen te stelen.


Probeer indien mogelijk geduldig te zijn in plaats van te veel te betalen voor versnelde verzending. U zult misschien aangenaam verrast zijn door hoe snel uw producten aankomen via standaard verzending. Met het geld dat u spaart, kunt u later nog veel meer kopen.


Registreer u bij een site als u regelmatig winkelt. Stel uw voorkeuren zo in dat u e-mails met betrekking tot speciale aanbiedingen voor het grote publiek ontvangt.


Lees de productpagina voor elk item dat u koopt. Houd er rekening mee dat de productfoto mogelijk niet exact overeenkomt met het artikel dat u ontvangt.


Veel websites die aan winkelen zijn gewijd, bieden veel productinformatie om mensen te helpen aankopen te vermijden waar ze spijt van zullen krijgen.


Vakantie biedt u de mogelijkheid om te profiteren van enorme verkopen, zelfs op internet. Sommige sites geven niet alleen korting, maar bieden ook gratis verzending op feestdagen.


Bezoek onze online shop: baby meisjes vest


Bekijk kortingsites voordat u begint met winkelen. Het probleem is dat u moet onthouden om het te controleren voordat u koopt.


Veel webwinkels gebruiken cookies om gebruikersgedrag bij te houden. De cookies houden het surfgedrag van klanten bij en houden bij wat u koopt. Lees het privacybeleid van de winkelier door om te zien of u hem / haar uw informatie geeft en deze niet eens weet.


Neem wachtwoorden serieus wanneer u ze serieus instelt. Gebruik niets dat gemakkelijk te raden is of de naam van uw kind. Maak het voor oplichters niet te eenvoudig om van u te profiteren. Gebruik willekeurige wachtwoorden met letters, cijfers en letters om een ​​veilig wachtwoord te bedenken.


Probeer alleen te winkelen bij een bedrijf dat in de Verenigde Staten is gevestigd. Als u bij deze winkels winkelt, kunt u zich beroepen op de nationale en federale consumentenwetten. Op internationale sites krijg je niet dezelfde bescherming.


Als het artikel dat u online koopt duur is, kunt u het beste meer betalen voor verzending, zodat de winkel het via UPS of een andere betrouwbare koerier kan verzenden. Misschien wilt u het artikel ook verzekeren en betalen voor een snellere verzending.


Zorg ervoor dat u het retourbeleid van de winkelier begrijpt voordat u een aankoop doet. U hoeft niet te begrijpen wat er bij het verkeerde item betrokken is of dat u er niet tevreden mee bent.


Als u op zoek bent naar een product, kies er dan een uit de eerste pagina met resultaten van de zoekmachine. Winkels op de volgende pagina's zijn mogelijk niet zo goed. Winkels die waarschijnlijk betrouwbaarder zijn en een hoog niveau van klantenservice bieden.


Geef uw burgerservicenummer niet op wanneer u online winkelt. Wees op uw hoede voor websites die om deze informatie vragen wanneer u een aankoop doet. Uw sofinummer is geen vereiste om online te kopen. Het verstrekken van uw identiteitsdiefstal.


Houd uw uitgaven bij. Dit lijkt misschien eenvoudig, aangezien u gewoon bankafschriften kunt controleren, maar veel mensen hebben hier moeite mee.


Zorg ervoor dat de site waarop u winkelt, een aankoop is die u kunt vertrouwen. Dit is essentieel omdat u mogelijk veel persoonlijke gegevens verstrekt. Als de site niet kan worden vertrouwd, kunnen ze uw persoonlijke gegevens stelen. Dit probleem kan u geld en tijd kosten.


Lees meer over online veilingsites om geld te besparen. Deze sites bieden meestal producten met korting aan. Deze sites bieden over het algemeen beide standaard verzendmethoden.


Misschien wilt u een voorkeursklant worden bij uw favoriete online winkel. U krijgt gegarandeerd speciale kortingen en goedkopere verzendkortingen. Mogelijk moet u ze uw naam en e-mailadres geven, dus het is verstandig om een ​​speciaal account te hebben om alleen te winkelen.


Doe grondig onderzoek naar producten die u wilt kopen om te zien van welke kortingen en verkopen u kunt profiteren. Er zijn verschillende websites die voor hen uitstekende deals in de winkel verzamelen. U kunt ook zoeken om u te helpen de beste deal te vinden.


Online winkelen is enorm populair geworden en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Het internet biedt diversiteit in selectie, prijzen en retailers. Met de informatie die in het bovenstaande stuk is opgedaan, zou u nu klaar moeten zijn om precies te vinden wat u zoekt wanneer u op internet gaat om te winkelen.

Comments