U kunt tegenwoordig vrijwel alles online kopen



Online winkelen is in populariteit gestegen, en er is geen genie voor nodig om te begrijpen waarom. Lees dit artikel voor advies om meer uit online te halen en de beste deals te krijgen.


Lees het privacybeleid van de winkel voor elke nieuwe winkel waar u wilt winkelen. Dit bevat de informatie over hoe het bedrijf verzamelt, wat de transactie beschermt en welke regels u moet volgen wanneer u daar winkelt. Als u het niet eens bent met dit beleid, moet u contact opnemen met de handelaar of de aankoop staken. Koop niets als u het niet eens bent met hun beleid.


Geef geen informatie aan sites die u niet kent en financiert op een site die onbekend of duister is. Verisign en Cybertrust hebben beide beveiligingsborden waarop u moet letten om legitieme retailers te identificeren.


Bezoek onze online shop: kindertassen sale


Probeer indien mogelijk geduldig te zijn in plaats van te veel te betalen voor versnelde verzending. U zult versteld staan ​​van de snelheid waarmee uw artikelen met standaardverzending aankomen. Het geld dat u bespaart door een paar dagen te wachten, kan u later nog veel meer opleveren.


Controleer de URL voordat u uw creditcardgegevens invoert. Als het begint met "https", betekent dit dat uw informatie veilig wordt gecodeerd. Als dit niet het geval is, loopt u het risico op fraude.


Gebruik verzamelsites voor online winkelen om u te helpen snel te vinden wat u zoekt.


Kijk rond op veilingen en kortingsacties voordat u bij een grote kassawinkel koopt. Sites zoals Amazon en eBay hebben over het algemeen betere deals dan traditionele retailers. Je kunt echt veel besparen met heel weinig minpunten. Vergeet niet het retourbeleid van de website te verifiëren. Dit kan nogal variëren, afhankelijk van op welke site u winkelt.


Bekijk uw hele winkelwagentje om er zeker van te zijn dat u weet wat u wilt.


Bepaalde verkopen die populair zijn in winkels worden ook online aangeboden, maar online winkels doen ook meestal mee. Sommige online verkopers bieden ook grote kortingen en / of gratis verzending.


Veel online verkopers gebruiken cookies om gedrag bij te houden. De cookies houden het surfgedrag van klanten bij en houden bij wat u koopt. Lees het privacybeleid dat de winkelier van plan is uw persoonlijke gegevens te gebruiken en deze niet eens te weten.


Probeer verschillende online winkelsites uit. Verschillende online winkels zijn gespecialiseerd in verschillende soorten interesse. U kunt dan zoeken om precies te vinden wat u zoekt. Ze zullen het je aanbieden tegen de best mogelijke prijs, in andere gevallen zie je ook de verzendkosten.


Controleer om mobiele apps te vinden voor de winkels die u het leukst vindt. Dit werkt op verschillende manieren in uw voordeel. U kunt winkelen terwijl u wat vrije tijd heeft.


Registreer u voor de nieuwsbrieven van uw favoriete verkopers.Als u een frequente shopper bent, kunt u zich abonneren op deze nieuwsbrieven om voorkennis te zien over deals en producten waarvan niet-abonnees nog niet op de hoogte zijn. Dit kan u helpen bij het kopen van producten voordat ze uitverkocht zijn en bij het plannen van uw shoppingtrips om veel geld te besparen.


Wees voorzichtig met uw creditcardnummers wanneer u online winkelt, zorg ervoor dat u alleen op veilig winkelt. Zoek naar een hangslot op het webadres om er zeker van te zijn dat de website veilig is. Meestal vind je dit pictogram op de adresbalk in de rechterbovenhoek.


Zorg ervoor dat u het retourbeleid van de online winkel begrijpt voordat u een aankoop doet. U moet iets kopen en moeite hebben met het krijgen van een terugbetaling als het het verkeerde artikel is of als u er niet tevreden mee bent.


De meeste mensen begrijpen dat ze 'https'-sites moeten zoeken in plaats van' http 'wanneer ze online financiële transacties uitvoeren.


Geef geen zakelijk of persoonlijk e-mailadres op wanneer u een online aankoop doet. Het kan zijn dat deze e-mailaccounts met tonnen spam worden gevuld als u dat doet. Dit is een goede manier om uw bonnetjes op één locatie te bewaren in plaats van nog meer e-mails te moeten ontvangen in een reeds gevulde mailbox.


Geef uw burgerservicenummer niet op wanneer u online winkelt. Wees op uw hoede voor sites die om deze informatie vragen wanneer u een aankoop doet. Uw sofinummer is nooit een vereiste om online te kopen. Uw identiteit wordt gestolen.


Leer alles wat mogelijk is over veilingsites om geld te besparen. Op deze specifieke sites kunt u artikelen tegen een gereduceerde prijs kopen. Deze sites bieden over het algemeen snelle verzendmethoden.


Koop niets in winkels die mensen gratis artikelen geven die anders over het algemeen duur zijn. U hebt deze oplichting waarschijnlijk op sociale netwerken gezien. Als u een e-mail ontvangt over een dergelijke promotie, zorg er dan voor dat deze afkomstig is van een betrouwbare winkel.


De meeste mensen hebben ervaring met online winkelen. Maar veel mensen hebben niet veel kennis over online winkelen, omdat ze niet zoveel willen leren als jij net hebt geleerd. Als dit artikel zijn doel dient, kunnen een paar lezers de aanvullende informatie krijgen die ze nodig hebben om wijzer en effectievere online shoppers te worden.

Comments