Online winkelen: wees er slim over



Ben je een grote fan van het gebruik van kortingsbonnen en kam je altijd wekelijks de kortingsbonnen van de krant? Kunt u inzoomen op het zoeken naar deals? Weet u dat u deze vaardigheden kunt gebruiken bij het online winkelen? Het enige dat u hoeft te doen, is uw tijd nemen, een paar dingen leren en vastberaden zijn.


Neem de tijd om door meerdere online winkels te bladeren om de aangeboden producten te vergelijken. Kies er een met de kenmerken en prijs. Controleer uw favoriete sites regelmatig voor de beste deals.


Veel winkels bieden op dat moment waardevolle kortingen voor nieuwsbrieven. Ze zullen geweldige aanbiedingen blijven sturen naar iedereen met een aangetoonde interesse in de winkel, dus aanmelden kan tot grote besparingen leiden.


Controleer de URL van elke website waarvoor u persoonlijke gegevens moet opgeven. Als de "https" is, is het oké om door te gaan, want dit betekent dat uw informatie veilig wordt gecodeerd. Als u dit niet ziet, moet u weten dat u uzelf in de toekomst open laat staan ​​voor mogelijke fraude, aangezien uw informatie niet noodzakelijkerwijs is veilig worden opgeslagen.


Zoek maattabellen op de kledingsite die u gebruikt. Een grote uitdaging als het gaat om online kleding kopen, is dat het moeilijk is om te weten of dingen bij je passen. Dit zal je uiteindelijk helpen om veel frustratie te kopen.


Kijk naar veilingsites en koop online verkopers voordat u iets koopt op de site van een grote winkel. Sites zoals Amazon en eBay hebben over het algemeen betere deals dan traditionele retailers. U kunt veel geld besparen zonder nadelen. Vergeet niet het retourbeleid van de website te controleren, dit kan verschillen afhankelijk van waar u winkelt.


Lees de productpagina voor elk item dat u koopt. Houd er rekening mee dat de foto het item misschien niet helemaal leuk vindt.


Bekijk kortingsites zoals Coupons.com voordat u online winkelt. De sleutel is om ze eerst te bezoeken om de kortingsbon te krijgen voordat u begint met winkelen.


Houd er rekening mee dat gerenoveerde artikelen ook verwijzen naar overtollige voorraad. U kunt soms geweldige aanbiedingen krijgen voor overtollige of opgeknapte goederen.


Maak een bladwijzer van al uw favoriete winkelsites. Dit zijn de sites die u het meest gebruikt. Voeg advertentiesites en kortingsbonnen of promotiesites toe die u gebruikt wanneer u online winkelt. Dit betekent dat u alleen snel door winkeliers en dealsites hoeft te klikken om de beste prijs voor een bepaald artikel te vinden.


Froogle is een website met prijsvergelijkingen. Dit is handig voor het vinden en vergelijken van deals wanneer u niet veel heeft dat het op verschillende sites kost. Onthoud dat deze sites niet alle online winkels omvatten, niet elke site online. Als ze niet de gewenste resultaten opleveren, kijk dan ergens anders.


Neem wachtwoorden serieus. Gebruik ook niet je geboortedatum of zinnen. Maak het de boeven niet gemakkelijk om van u te profiteren. Gebruik volledig willekeurige wachtwoorden met symbolen, cijfers en symbolen waar mogelijk.


Bezoek onze online shop: babykleding


Probeer alleen een winkel te kopen bij een bedrijf dat in de VS is gevestigd als u daar ook woont. Staats- en federale consumentenbeschermingswetten zijn van toepassing wanneer u bij deze detailhandelaren winkelt. Je krijgt de VS niet


Meld u aan om nieuwsbrieven te ontvangen bij uw favoriete online retailers. Als u vaak op een bepaalde website winkelt, kan het abonnement op de nieuwsbrief u voorkennis geven over aanbiedingen en producten die nog niet aan het grote publiek zijn aangekondigd. Dit kan u helpen bij het kopen van producten voordat ze uitverkocht zijn en u helpen uw aankopen dienovereenkomstig te plannen om u veel geld te besparen.


Als het artikel dat u koopt duur is, overweeg dan om een ​​beetje extra te betalen om ervoor te zorgen dat het via een betrouwbare koerier wordt verzonden. U kunt het pakket verzekeren.


Gebruik een online calculator om verzend- en administratiekosten te berekenen om de werkelijke prijs van een bepaalde deal te vinden. Dit geldt met name voor grotere aankopen waarbij elke vorm van financiering betrokken is. Controleer de cijfers om er zeker van te zijn dat uw "deal" echt is, de deal is zo goed als u denkt. Misschien vindt u de resultaten waarschijnlijk geschokt door wat u ontdekt.


Zorg ervoor dat u uw creditcardgegevens beveiligt. Zorg ervoor dat elke site waarop u alleen winkelt, beveiligd is. Zoek een hangslot bij de site om er zeker van te zijn dat het veilig is. Normaal gesproken vindt u dit pictogram in de rechterbovenhoek van de URL-balk.


Zorg ervoor dat u het retourbeleid van de online winkel begrijpt voordat u besluit iets bij hen te kopen. Je wilt nooit vastzitten aan iets dat je haat maar niet kunt terugsturen.


Probeer bij het kopen van kleding of schoenen eerst op maat te sorteren voordat u gaat browsen. Er is geen grotere ellende dan het vinden van het meest verbazingwekkende paar schoenen om erachter te komen dat ze niet in jouw maat komen. U kunt uzelf wat liefdesverdriet besparen door die items niet te hoeven zien die niet voor u beschikbaar zijn.


Nu u klaar bent met dit artikel, kunt u zien hoe u kunt profiteren van online winkelen. Door deze tips uit het hoofd te leren, kunt u elke keer dat u besluit om online te winkelen, een geweldig koopje krijgen. Ga zo door en u bespaart in een mum van tijd tonnen!

Comments