De best bewaarde geheimen over online winkelen onthullen



Een van de grootste gemakken van het world wide web is dat u online kunt winkelen. Hoewel dit vrij eenvoudig is, moet u ervoor zorgen dat u over de juiste informatie beschikt om succesvol te winkelen. Hier is wat advies om uw internetwinkelervaring te optimaliseren.


Lees de voorwaarden en het privacybeleid voordat u een aankoop doet. Dit bevat de informatie over hoe het bedrijf verzamelt, de manieren waarop ze het beschermen en waarmee u akkoord gaat als u iets bij hen koopt. Als u het niet eens bent met dit beleid, moet u contact opnemen met de handelaar of de aankoop staken. Koop niets in die winkel als u het niet eens bent met hun beleid.


Bekijk klantrecensies voor een winkel die u overweegt. Dit geeft u over het algemeen wat u verwacht te ontvangen. Als u een winkel met lage beoordelingen vindt, ga dan ergens anders winkelen.


Stel uw informatie niet op het spel voor sites die u niet kent en financiert op een site die onbekend of duister is. Verisign en Cybertrust hebben allebei beveiligingsborden die u weet wie u kunt vertrouwen.


Kijk zowel naar veilingsites als naar kortingssites voordat u bij een grote kassawinkel koopt. Sites zoals Amazon en eBay hebben over het algemeen veel betere prijzen dan traditionele retailers. U kunt echt veel besparen. Veronachtzaam niet om het retourbeleid van de website te verifiëren dat van kracht is. Ze kunnen van plaats tot plaats verschillen.


Kijk zorgvuldig naar de productpagina waarop uw item zich bevindt. Onthoud dat online productfoto's mogelijk niet helemaal overeenkomen met het item dat u ontvangt.


Betaal nooit de winkelprijs als u online winkelt. Winkeliers hebben soms een vast schema voor wanneer artikelen in de uitverkoop zijn. Door te wachten en precies het juiste moment te kiezen, kunt u uzelf tussen 10% en 50% besparen. Geduld kan u een hoop geld besparen.


Veel websites treden op als tussenpersoon om geschillen op te lossen. Anderen zijn slechts gastheer voor verkopers en kopers om met elkaar in contact te komen en komen niet tussenbeide als zich problemen voordoen.


Maak een bladwijzer van al uw favoriete winkelsites. Dit zijn de websites die u regelmatig gebruikt, inclusief promo- of kortingswebsites die u gebruikt tijdens het winkelen. Dit betekent dat u alleen op een bepaald item hoeft te klikken.


Neem uw wachtwoorden die u hebt ingesteld. Gebruik ook niets dat gemakkelijk te raden is of woordgroepen. Maak het werk van een oplichter niet gemakkelijker door uw wachtwoorden gemakkelijk te maken voor wie op zoek is naar gratis geld (zoals dat van u). Gebruik symbolen, cijfers of symbolen.


Controleer om een ​​mobiele applicatie te vinden voor de winkels die u het leukst vindt. Dit kan u op verschillende manieren van pas komen. U kunt door producten bladeren en meer te weten komen over actuele deals als u wacht in de wachtkamer van uw arts of terwijl u uw auto laat repareren.


Schrijf u in voor de nieuwsbrieven van uw favoriete verkopers. Als u regelmatig winkelt, kan de nieuwsbrief u voorkennis geven over nieuwe producten of verkopen waarvan de rest van het publiek misschien nog niet op de hoogte is. Dit kan u helpen producten te kopen voordat ze uitverkocht zijn en u helpen uw aankopen dienovereenkomstig te plannen om veel geld te besparen.


Bezoek onze online shop: babykleding sale


Gebruik een online calculator om verzend- en administratiekosten te berekenen en de voordelen van een artikel te vinden. Dit geldt met name voor grote aankopen waarbij elke vorm van financiering betrokken is. Crunch alle cijfers om er zeker van te zijn dat u het juiste krijgt. U zult waarschijnlijk geschokt zijn door wat u tegenkomt.


Wees voorzichtig met uw creditcardnummers wanneer u online winkelt en zorg ervoor dat u op beveiligde sites winkelt. Zoek naar een hangslot in de rechter benedenhoek van de betaalpagina. U vindt dit pictogram in de rechterbovenhoek van de URL-balk.


Als u naar producten zoekt, kiest u er een uit de eerste pagina met resultaten van de zoekmachine. Winkels op de tweede of derde pagina van uw zoekopdracht zijn mogelijk kleiner en niet zo betrouwbaar. Winkels waarmee u vertrouwd bent, zijn algemeen bekend, kunnen een veiligere optie zijn.


U dient zich bewust te zijn van de verschuldigde omzetbelasting wanneer u online winkelt.


Geef uw SSN bij het winkelen op de website geen toegang tot burgerservicenummers. Wees voorzichtig met elke website die om persoonlijke informatie vraagt ​​om een ​​aankoop te doen. Uw sofinummer is geen vereiste om online te kopen. Uw identiteit wordt gestolen.


Misschien wilt u een voorkeursklant worden van uw favoriete online winkel. U kunt vaak speciale aanbiedingen en gratis verzending ontvangen. Mogelijk moet u een e-mailadres opgeven om deze status te krijgen, dus gebruik een e-mailadres dat alleen voor online winkelen is bedoeld.


Koop niets in winkels die gratis artikelen aanbieden die anders over het algemeen duur zijn. Je hebt deze gratis iPad-zwendel waarschijnlijk al op sociale netwerken gezien. Als u iets wordt aangeboden dat te mooi lijkt om waar te zijn, zorg er dan voor dat u de betreffende site kent en op uw gemak voelt.


Online winkelen kan niet eenvoudiger. Het levert ook veel geweldige beloningen op. U kunt problemen voorkomen door zorgvuldig onderzoek te doen naar producten en online winkels. Hopelijk helpen de tips in dit artikel je om slim te winkelen.

Comments