Bespaar geld en tijd door online te winkelen



U kunt alles online kopen. Er is een grote verscheidenheid aan winkeliers en veilingsites beschikbaar op internet. Of het artikel nu eerder is gebruikt of nieuw in de doos, u vindt ze allemaal tegen gereduceerde prijzen. Het onderstaande artikel is een compilatie van tips die u kunnen helpen bij het maken van het allerbeste online winkelen.


Zorg ervoor dat uw antivirussoftware up-to-date is voordat u online winkelt. Online winkelen is een uitstekende manier om uw gegevens gestolen te krijgen als u geen voorzorgsmaatregelen neemt. Sommige mensen bouwen online winkelsites om uw computer malware te geven. Wees heel voorzichtig bij het online winkelen, of u nu denkt dat ze veilig zijn of niet.


Grote winkeliers zijn meestal het doelwit van hackers en andere mensen die uw informatie willen gebruiken of toegang willen krijgen tot uw accounts.


Geef nooit uw SSN op wanneer u online winkelt. Geen enkele site heeft een reden om deze informatie nodig te hebben wanneer u aankopen doet. Verlaat de pagina onmiddellijk en zoek een gerenommeerde verkoper.


Veel online winkelsites bieden couponcodes aan waarmee u geld kunt besparen. Ze kunnen gratis verzending of een bepaald percentage korting aanbieden.


Bezoek onze online shop: wat is een onesie


Geef geen informatie en vertrouw niet. Verisign en / of Cybertrust verifiëren en authenticeren winkeliers, dus u moet opletten om legitieme winkeliers te identificeren.


Veel websites hebben heel veel informatie om mensen te helpen aankopen te vermijden waar ze spijt van zullen krijgen.


Als u vaak online winkelt, zoek dan naar een aanbieder van gratis verzending via bepaalde winkels. Experimenteer met meerdere services om erachter te komen welke het beste bij u past.


U moet niet de volledige verkoopprijs betalen op online websites. De meeste online retailers zullen hun producten op bepaalde tijden te koop aanbieden. Als u het goed doet, kunt u misschien wel de helft van de kosten van het artikel besparen. Geduld kan u een hoop geld besparen.


Controleer online op couponcodes voordat u een aankoop doet. Retail Me Not en andere sites bieden voor veel sites een catalogus met kortingsbonnen. Als u op een van deze sites niet kunt vinden wat u zoekt, probeer dan te zoeken op de naam van de site plus de woorden "couponcode". Misschien vindt u in plaats daarvan een deal op die manier.


Maak een bladwijzer van alle winkelsites die u het vaakst bezoekt. Dit zijn degenen waar u het vaakst winkelt. Voeg ook eventuele promo's, kortingsbonnen of promosites toe. Dit maakt het u gemakkelijk met slechts enkele haast.


Veel winkeliers bieden kortingen, zoek online om te zien of er kortingen beschikbaar zijn. Zelfs alleen gratis verzending is een bundel dingen waard.


Probeer alleen te winkelen bij een bedrijf dat in de Verenigde Staten is gevestigd. Staats- en federale consumentenbeschermingswetten zijn van toepassing wanneer u bij deze detailhandelaren winkelt. U krijgt geen vergelijkbare bescherming wanneer u producten koopt die buiten dezelfde bescherming vallen op internationale sites.


Meld u aan om nieuwsbrieven te ontvangen van de nieuwsbrieven van uw favoriete online retailers. Als u vaak op een bepaalde website winkelt, zult u speciale aanbiedingen waarderen die alleen beschikbaar zijn door hun nieuwsbrief te ontvangen. Dit kan u helpen bij het kopen van producten voordat ze uitverkocht zijn en bij het plannen van uw aankopen om u veel geld te besparen.


Het einde is een geweldige deals bij het winkelen deals. Net als fysieke retailers willen online verkopers ook aan het einde van het seizoen merchandise dumpen om nieuwe items binnen te krijgen.


Wees voorzichtig met uw creditcardnummers wanneer u online winkelt en zorg ervoor dat elke site waar u alleen winkelt, beveiligd is. Zoek naar een klein hangslot op het webadres om er zeker van te zijn dat de website veilig is. U vindt deze normaal gesproken in de rechterbovenhoek.


Zorg ervoor dat u het retourbeleid van de online winkel begrijpt voordat u besluit iets bij hen te kopen. U hoeft niet te begrijpen wat er bij het retourproces komt kijken voordat u een artikel koopt.


De meeste shoppers weten dat ze moeten controleren op "https" in plaats van "http" wanneer ze ergens een online betaling voor doen.


Houd uw uitgaven bij. Dit lijkt gemakkelijk in het tijdperk van online bankafschriften, maar veel mensen worstelen hiermee.


Sommige privacybeleidslijnen staan ​​het verkopen van uw persoonlijke gegevens toe. U kunt gratis ongewenste accounts krijgen bij Hotmail of Yahoo om te gebruiken voor online winkelen.


Als je de neiging hebt om bang te zijn om dingen online te kopen vanwege identiteitsdieven, zijn je angsten helemaal niet ongewoon. Als u zich nog steeds zorgen maakt over de beveiliging, begin dan met winkelen bij bekende bedrijven die u al vertrouwt.


Voordat u uw bestelling invoert en er is een gebied voor een kortingscode, zoek dan heel snel naar een in een ander browsertabblad. Er zijn veel verschillende sites die u kunt bekijken die kortingscodes aanbieden. Zoek met behulp van de naam van de site om te zien of er codes zijn waarmee u een relevante code kunt vinden. Het duurt niet lang en het kan u helpen om geld te besparen.


Het maakt niet uit of je een koopjesjager bent of niet, hoe meer kennis je hebt, hoe beter je zult zijn. Je staat altijd aan de top van je spel als je weet wat je doet. Ga door met het lezen van stukken zoals deze om nieuwe inzichten te krijgen

Comments