Ülkede HVAC İçin Bol Fikirler



Evinizin konforunun, uygun şekilde ısıtılıp soğutulup ısıtılmadığıyla çok ilgisi vardır. Bu nedenle HVAC sisteminiz sürekli kontrol edilir ve düzgün çalıştığından emin olursunuz. Eğer ona iyi bakmazsanız, kendinize çok paraya mal olacaksınız. İşte başlamanıza yardımcı olacak bazı ipuçları.


Birini düzeltmesi için aramadan önce ne tür bir sistem olduğunu öğrenin. Bu, yeni yüklenicinize ihtiyaç duyabileceği her türlü bilgiyi verebilmenizi sağlayacaktır.


Fan kanatlarınızı temizleyin ve bobinler bahar gelir. Harici kondenser ünitenizdeki tüm yaprak veya kalıntıları düzenli olarak temizleyin.


Dış ünitenizde çim kırpılmasına izin vermeyin. Çim kesimlerini ünitenizden bir yöne doğru yöneltin. Bu, enkazdaki yapraklarla ilgilenirken geçerlidir.


HVAC sisteminizin yılda iki kez kontrol edildiğinden emin olun. Bu sonbaharda ve arızalarda gerçekleşmelidir.


Tek bölmeli pencereleri çift bölmeli pencerelerle değiştirmek her zaman iyi bir fikirdir. Aynı etki kış aylarında da sıcak havayı korur.


Bir bakım ziyareti sırasında, yüklenici parçaları yağlayacak, hareketli parçalar yağlanacak ve freon seviyeleri kontrol edilecek Bu birkaç basit şey, sisteminizin en iyi şekilde çalışmasına yardımcı olacaktır.


Evinizin tehlikeli derecede ısınmasına izin vermeyin. Bir klima ünitesi, evinizin sıcaklığını kısa sürede yaklaşık yirmi derece düşürecektir. Eviniz 100 Fahrenheit derecenin üzerine çıkarsa, sadece 80 dereceye kadar soğutabileceksiniz. Bu, içinde uyumak için güvenli ve rahat bir sıcaklık olmayacaktır.


Kullanmayı düşündüğünüz şirketleri araştırın ve kontrol edin. Potansiyel şirketlerin çevrimiçi incelemelerinde en iyi olanı belirlemek için farklı referanslara bakın. Bunları önceden yapmak, daha iyi bir karar vermenizi sağlayacaktır.


Paranıza ve zamanınıza değip değmeyeceklerine karar vermenize yardımcı olabilecek kanıtlanmış geçmiş kayıtlara sahip şirketler. Yeni başlayan deneyimsiz bir müteahhit kiralamak riskli olabilir.


Saygın bir HVAC ünitesi için tavsiye almak için aileniz ve arkadaşlarınızla konuşun.İnsanlar size iyi bir deneyim yaşadıklarını söyleyecekler, genellikle müteahhitlerinin adını paylaşmaktan mutlu olurlar. Hangi şirketlerin kaçınması gerektiğini öğrenmek için bunu yapmak da önemlidir.


Müteahhitler farklı ücretler talep ederler, bu nedenle herhangi bir işe alma kararı vermeden önce birkaç müteahhitten fiyat teklifi aldığınızdan emin olun. Sadece birçok fiyat teklifi isteyerek tonlarca nakit biriktirebilirsiniz. Makul fiyatların ne olduğunu öğrenmek için 5 ila 6 yüklenici ile iletişime geçmelisiniz.


Yeni bir ısıtma / soğutma sistemine sahip olmayı mı düşünüyorsunuz? Dikkate almanız gereken birçok şey var. Sistemler, bir alanı ne kadar etkili bir şekilde soğutabileceklerine veya ısıtabileceklerine dayalı bir derecelendirmeye sahiptir. İhtiyaçlarınız için daha küçük bir birimden biraz fazla büyük olan bir birimin tarafında hata yapmak akıllıca olur.


Mevcut sisteminizin tıkanmaya uygun olmadığını düşünüyorsanız, kanal sızıntılarını kontrol edin. Sızıntıları tamir ettiğinizde, testin kendi masrafını karşıladığını göreceksiniz.


Evinizin hangi yöne bakacağını belirleyin. Daha az ısı, AC'nizin yapması gereken daha az iş.


Havanın içeri sızmasını önlemek için sıkı contalara sahip olduklarından emin olun. Bir profesyonel bazen pencereleri test edebilir ve çoğu zaman test ücretsizdir.


Sadece bir köşeye koyabilirseniz, duvara bakmayan bir yönden gelen hava akışına sahip bir ünite aldığınızdan emin olun.


Herhangi bir HVAC yüklenicisi veya montajcısı bir acil yardım hattına sahip olmalıdır. Sıcak hava dalgası veya korkunç bir kar fırtınası sırasında, orada ihtiyaç duyduğunuz her an evinize gelebilmeleri gerekir.


Kondansatörünüzü hava şartlarında örtün, optimumdan daha az hale gelir. Bu, kullanmadığınız zamanlarda ünitenizin korunmasını sağlayacaktır. Kondenser ünitesini zorlamaktan kaçınmak için bunun yerine fanı kullanın.


Bu, evinizin ortamını rahat tutmak için yeni sisteminizin ihtiyaç duyduğu BTU sayısını belirlemenize yardımcı olacaktır.


Bu ürünler enerji tasarrufludur ve verimlilik için belirlenmiş katı kurallara uygundur. Üniteler EPA tarafından belirlenir. Kısaca EPA'yı korumakla görevlidirler. Çeşitli birimleri tam olarak araştırmak için zaman ayırmak, enerji maliyetlerinde uzun vadeli tasarruf elde etmenize yardımcı olabilir.


Tüm evlerin% 66'sının sızdıran kanallara sahip olmasına şaşırabilirsiniz. Bu, hizmet giderlerinizi artıracaktır! Kanalları kendiniz tamir etmek kolay ve ucuzdur ve elektrik için ödediğiniz miktarda gözle görülür bir değişiklik göreceksiniz.


Artık HVAC sisteminize iyi bakabileceksiniz. Ünitenizin bakımını aylık olarak yapın. İyi gittiğinden emin olmak için yukarıdaki bilgileri kullanın, böylece eve gitmez ve evinizin çok soğuk veya çok sıcak olduğunu fark etmezsiniz.


Daha fazla oku:eca yoğuşmalı kombi fiyatları

Comments